Oppland Fylkeskommune har startet et omfattende arbeid med å lage regionale planer for samferdsel, kompetanse og verdiskaping, og Rådhuset Vingelen er sammen med Planråd AS (Lillehammer) valgt ut til å bistå med oppgaven.

Vi er nå 8 ansatte som har kjøpt oss inn som aksjonærer i Rådhuset Vingelen.

Vi har stor tro på framtida til arbeidsplassen vår, og synes det er veldig positivt å kunne være med på eiersiden av egen arbeidsplass!

Vi gratulerer Linda Merethe Ramberg og Linda Merkesdal som sertifiserte Everything DiSC instruktører! Med tre sertifiserte instruktører kan vi nå kalle oss et fagmiljø knyttet til atferd, kommunikasjon og samspill i team, og vi har mange spennende prosjekter på gang i tida som kommer! Takk til dyktige samarbeidspartnere i Volo AS!

"Fra byggeplanrådgiving til et vel gjennomført prosjekt".

Gratis fagdag om bygging og utbygging i landbruket i Tynset Kulturhus 18.oktober kl. 09.30-15.00

Fagdagen holdes i regi av Fylkesmannen i Hedmark, kommunene Alvdal og Tynset, Innovasjon Norge, Sparebanken Hedmark og Rådhuset Vingelen.

Etablererkurs

Fra drøm til virkelig bedrift! Etablererkurset gir undervisning i bl.a. idéutvikling,  markedsanalyse, budsjett og markedsføring. Alle kursdeltakere vil også få tilgang til fem personlige rådgivingstimer med  Rådhuset Vingelen. Er du interessert i kurset er det bare å ta kontakt med Audun eller Hedvig. Kurset holdes primært på kompetansesenteret på Tynset. Se også: http://www.abutvikling.no/ og https://www.facebook.com/etablereihedmark/