Er du i landbruket og har byggeplaner? Ønsker du unngå de verste fallgruvene?

Alle interesserte inviteres til gratis lunsjmøte på Kompetansesenteret på Tynset 7. mars kl 10.00-14.00 for innspill, tips og råd om hvordan gjennomføre en god og trygg byggeprosess. Møtet inkluderer lunsj, tommestokk og vernehjelm!

Program:

Rådhuset Vingelen pleier hver jul å gi en julegave til en veldedig organisasjon eller sak i stedet for gaver til de ansatte. I 2016 kjøpte vi "symbolske gaver" av Kirkens Nødhjelp - 20 gründerstipend. For 2017 fant vi en litt mer lokal stiftelse, Grønn-Hagen Bjørke Malawi Foundation, ledet av tynsetingen Ola Grønn-Hagen. Denne stiftelsen gjør et omfattende arbeid med bygging av brønner og skoler i Malawi. 

GHB Malawi Foundation ble stiftet i 2009 og har bare i 2017 brukt 2,5 millioner NOK på byggingsarbeidet. Av dette kommer 800 000,- fra NORAD, resten er privte midler.

I høst har Rådhuset Vingelen vært helt sør i Hedmark og bistått reiselivsaktørene i Kongsvingerregionen med utvikling av en ny reiselivsstrategi. I dette arbeidet har våre rådgivere brukt av sin kompetanse på reiseliv og destinasjonsutvikling, på prosessledelse, kommunikasjon og samarbeid for å komme i mål.

Oppland Fylkeskommune har startet et omfattende arbeid med å lage regionale planer for samferdsel, kompetanse og verdiskaping, og Rådhuset Vingelen er sammen med Planråd AS (Lillehammer) valgt ut til å bistå med oppgaven.

Vi er nå 8 ansatte som har kjøpt oss inn som aksjonærer i Rådhuset Vingelen.

Vi har stor tro på framtida til arbeidsplassen vår, og synes det er veldig positivt å kunne være med på eiersiden av egen arbeidsplass!