Her kan du se  publikasjoner vi i Rådhuset Vingelen alene, eller sammen med andre har vært med på å lage. Vi er stolte av den brede fagkompetansen vår, og på denne siden deler vi innhold som avspeiler både vår kunnskap og vårt engasjement. En liten skryteliste rett og slett. Her finner du også link til vår daglige leder Hedvig Rogneruds blogg "Fjellcoachen" . Her deler Hedvig  betraktninger om det å jobbe som coach og bedriftsrådgiver, både i og utenfor Fjellregionen. 

Nyhetsbrev

Miljøfyrtårnkonsulent og sertifisør Hege Hovd har skrevet om hvilke fordeler det gir å være Miljøfyrtårn: Hvordan er klimaregnskapet for din bedrift?

Coach og Rådgiver Linda Merkesdal har skrevet innlegg om verdien av forskjellighet:  Omgitt av gull - hvis vi velger å se det

Landbruk

Trender i norsk landbruk

«Trender i norsk landbruk» (Trend-undersøkelsen) er en spørreundersøkelse blant norske gårdbrukere som gjennomføres av Ruralis - institutt for rural- og regionalforskning. Rådhuset Vingelen har bistått Ruralis i å utvikle populærvitenskapelig  forskningsrapporter for Hedmark og Oppland, Troms og Finnmark og Møre og Romsdal. 

Les rapportene her: Trendrapport for Hedmark og Oppland , Trendrapport for Troms og Finnmark, Trendrapport for Møre og Romsdal

Buskap

Til april-utgaven av Buskap 2019, storfebondens fagblad, skrev Hedvig en artikkel om det å være flere generasjoner på en gård og hvilke forviklinger det kan føre med seg.

Les hele artikkelen her: Buskap 4/19. Føler du deg truffet? Ta gjerne kontakt med Hedvig for å høre hva hun kan tilby deg/dere av bistand. Send henne en e-post på  eller ring henne for en uformell prat på 903 63 096.

Velg med hjertet

Rådhuset Vingelen er medeier i selskapet Velg med hjertet, et omdømme- og rekrutteringsfirma for Fjellregionen.  På Velg med hjertet sine hjemmesider kan du lese om folk som har valgt med hjertet og dermed valgt Fjellregionen som stedet for å leve ut sine drømmer. Her finner du også informasjon om ledige stillinger og hva Velg med hjertet kan tilby for å markedsføre, synliggjøre og rekruttere til din bedrift. 

Daglig leder Hedvig Rogneruds blogg "Fjellcoachen"

Vår daglige leder Hedvig, har en egen blogg hvor hun jevnlig deler betraktninger fra det å jobbe som coach og bedriftsutvikler. Hennes blogg har blitt lest over 150 000 ganger siden hun startet. Trenger du litt inspirasjon eller noen støttende ord, så anbefaler vi å ta en titt på Hedvigs blogg!

https://fjellcoachen.wordpress.com/

 

Fellesbilde aug16